ELSK DIT SMIL

 

Livet er ganske enkelt for kort til være ked af sit smil.

Desværre lever alt for mange mennesker med en anstrengt bevidsthed omkring deres tænder. De smiler måske med lukket mund eller skjuler deres grin med hånden. Heldigvis findes der effektive og ikke mindst diskrete tandretnings-løsninger, som også er til at betale sig fra.

 

SMERTEFRI OG “USYNLIG” TANDREGULERING

Forfængelighed har ingen alder, og man må aldrig underkende det selvværdsboost, det kan give at få et smil, som man glæder sig over at give til andre. Måske har du allerede overvejet at få rettet dine tænder, men droppet tanken, fordi du tænker, at det gør ondt, er grimt eller for dyrt? I dag findes der nye metoder til tandretning, som er fuldstændig smertefrie og næsten usynlige. Men dit smil er dit eget, og vi skal ikke allesammen ligne Hollywood-stjerner.

Hos Sanadent tandlægerne designer vi lige præcis dit smil i tæt samarbejde med dig og finder den optimale, diskrete løsning til at rette dine tænder.

Tiden og økonomien afhænger af dine tænder. Som tommelfingerregel kan du forvente et synligt resultat allerede efter 3 måneder, men det samlede behandlingsforløb er typisk over ½ år.

 

 

TANDLÆGE MED PASSION FOR SMIL

Der findes mange tandlægeklinikker, som tilbyder tandregulering. Men det er vigtigt, at du vælger en tandlæge, som ser tændernes position, udseende og funktion i sammenhæng. Det æstetiske, biddet og kæbeleddet skal harmonere, for at resultatet bliver smukt og holdbart.

Vi har den faglige viden og erfaring til at foretage en helhedsvurdering, der giver dig den mest effektive og skånsomme behandling, som også sikrer et flot og permanent resultat.

Vi starter forløbet med at scanne dine tænder og få et laboratorium til at udvikle en simulering, næsten som en lille videofilm, så du kan se, hvordan behandlingen vil forløbe og hvordan dine tænder kommer til at se ud, før du beslutter dig for tandretning.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan dit smil kan komme til at se ud, er du velkommen til at bestille tid til en gratis forundersøgelse. Du kan læse mere om, hvordan hele tandretningsprocessen fungerer her.