GÅ TIL TANDLÆGEN PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

UDEN AT DET KOSTER DIG NOGET

OM OS

GRATIS TANDLÆGEBESØG FOR UNGE

Bestil tid til tandtjek

I Danmark er alle børn tilknyttet børnetandplejen, indtil de fylder 18 år. Desværre forsvinder en stor gruppe af de 18-årige ud af tandlægesystemet, når de forlader børnetandplejen. Nogle år efter kommer mange af dem til tandlægen med tandpine, og så har deres tænder allerede taget unødig skade og kræver behandling. Situationen bliver ikke bedre af, at de fleste unge samtidig har en begrænset økonomi.

Vi føler et stort ansvar for denne gruppe patienter, men samarbejdet mellem børnetandplejen og de private tandlæger er desværre mangelfuldt. Mange unge ved ikke, at de selv skal melde sig til i en privat tandklinik. Den gode nyhed er, at det i praksis kan være gratis for de unge at gå til tandlæge. Sygeforsikringen danmark har nemlig lavet en ordning, hvor de 18-25 årige får dækket 100% af udgiften til undersøgelser, tandrensninger og forebyggende behandling (gruppe 1, 2 og 5).

Hvis de unge er medlem af danmark, er alle de normale eftersyn derfor i realiteten gratis. Vi beder derfor forældre og bedsteforældre og andre, der er tæt på de unge, om at hjælpe de unge mennesker med at melde sig til en tandlæge, når de fylder 18 år og hjælpe dem med evt. indmeldelse i Sygeforsikringen danmark. Se danmarks betingelser her.
Bestil tid til tandtjek

Opslået af Get back in the game på 13. september 2016