Korrekt tandretning i Holbæk

Få dit drømmesmil hos tandlægen i Holbæk

Eksperter i korrekt tandretning

Hvis du er ked af dit smil eller dine tænder er lige så velorganiserede som en børnehaveklasse på skovtur, så er du kommet til det rette sted.

Tandretning er ikke “bare “tandretning …

Mange tandklinikker tilbyder tandretning med invisalign og andre usynlige systemer, men desværre er tandretning ikke “bare” tandretning. Det er vigtigt at analysere dit bid og din bid-funktion grundigt, inden vi begynder at flytte rundt på dine tænder. Alt for mange mennesker får rettet tænderne ind på en smuk lige linje uden at tandlægen tænker på, om sammenbiddet så også fungerer bagefter. Vi modtager ofte folk i vores tandklinik, som har brugt en masse penge på at få rettet tænderne og hvor de så efterfølgende er begyndt at knække stykker af tænderne og i mange tilfælde fået muskelspændinger i ansigt og nakke og tiltagende hovedpine.

Det var jo ikke lige det, de drømte om, og selvom de har fået et flot smil, så er der ikke ret meget at smile af …

Sanadent tandlægerne i Holbæk har forstand på korrekt tandretning i korrekt bidhøjde, og vi kan hjælpe dig med at få lige det smil du drømmer om, uden at gå på kompromis med din bidfunktion. Du kan læse mere om korrekt tandretning her.

Hvorfor tandretning?

Tandretning er ikke kun møntet på æstetisk forbedring – altså at få et smukkere smil; det er også ofte afgørende for at opretholde en god bidfunktion og en sund mundhygiejne. 

Tandretning er ikke længere blot for dem, der søger et æstetisk forbedret smil. Korrekt tandretning har en række sundhedsmæssige fordele, herunder forbedret bid, lettere rengøring af tænderne og forebyggelse af fremtidige tandproblemer.

Hos Sanadent tandlægerne i Holbæk kombinerer vi vores faglige ekspertise med din drøm om et smukt smil, der fungerer – det vil sige tandretning, der rækker ud over blot de kosmetiske resultater og også tager hensyn til, at dine tænder skal fungere effektivt hele resten af dit liv.

Inden tandretningen påbegyndes

Grundig analyse og diagnose

Før tandretningen begynder, foretager vores tandlæger en omhyggelig diagnostisk vurdering. Ved hjælp af moderne teknologi som 3D-scanning får vi et nøjagtigt billede af dine tænders nuværende tilstand. Vi tager også en masse billeder af dine tænder og dit smil og sammenbid. Alt dette danner grundlaget for en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Diskrete, “usynlige” bøjler

Traditionelle togskinner hører fortiden til. Vi baserer din behandling på avancerede apparater som Invisalign og lignende systemer, der ikke kun retter tænderne, men også giver en diskret og behagelig oplevelse. Moderne teknologi gør tandretningen mere effektiv og behagelig end nogensinde før.

Vi anvender også keramiske bøjler, der kombinerer effektivitet med en æstetik. Disse bøjler er lavet af transparente eller farvematchende materialer, hvilket gør dem næsten usynlige og attraktive alle, der ønsker en diskret vej til at få rettet tænderne..

Tandretning med Invisalign og andre systemer

Invisalign er et af de mest udbredte systemer til moderne tandretning. Der findes dog også andre gode og effektive systemer. Du kan læse mere om Invisalign her.

Individuelt tilpasset tandretning

Vi forstår, at dine behov er unikke og ikke nødvendigvis de samme som din nabos. Derfor udarbejder vi individuelt tilpassede behandlingsplaner, som er målrettede mod at skabe netop det smil, som fungerer bedst i din mund. Uanset om det er at rette tandstillingsfejl eller korrigere bidforhold, er det vores mål at skabe et smil, der passer perfekt til dig.

En af hjørnestenene i vores tilgang til tandretning er individuel tilpasning. Vi forstår, at ikke to smil er ens, og derfor udarbejder vores eksperter i Holbæk individuelt tilpassede behandlingsplaner for hver patient. Disse planer tager højde for en række faktorer, herunder graden af tandskævhed, bidforhold, og dine personlige præferencer.

En grundig vurdering af den generelle mundsundhed og en detaljeret diskussion af dit mål for tandretningen danner grundlaget for udformningen af en skræddersyet behandlingsplan. Vi tager os tid til at forklare planen i detaljer og besvare eventuelle spørgsmål, så du er fuldt ud informeret og tryg ved hele processen.

Efter tandretningen skal drømmesmilet bevares

Efter endt tandretning er det vigtigt at bevare resultaterne. Vi tilbyder omhyggelig overvågning og opfølgning for at sikre, at smilet forbliver lige og sundt. Brug af bøjlestænger eller vedligeholdelse af skinner kan være en del af efterbehandlingsplanen for at sikre, at tænderne forbliver der, hvor de skal være.

Dygtige engagerede tandlæger i Holbæk

Sanadent tandlægernes erfarne tandlæger og orto-eksperter er dedikerede til at levere den bedste tandretning af højeste kvalitet, men også til at skabe en positiv og tryg oplevelse for dig som patient. Vi tror på at opbygge relationer, lytte til dine eventuelle bekymringer og besvare spørgsmål på en forståelig måde. Dette skaber en tillidsfuld atmosfære, hvor du forhåbentlig føler dig velinformeret, så du kan tage aktivt del i din egen tandretningsproces.

Start din rejse mod et sundt og smukt smil

I Holbæk er vores eksperter klar til at hjælpe dig med at opnå det smukke smil, du fortjener. Uanset om du søger at rette tænder af kosmetiske hensyn eller for at forbedre din munds sundhed eller din bidfunktion. 

Kontakt Sanadent tandlægerne i Holbæk i dag for at planlægge en konsultation. Lad os sammen starte din rejse mod et sundt, smukt smil, der varer livet ud.


Vi gi’r dig noget at smile af

                                  … og noget at smile med!