TANDBEHANDLING PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

AFTAGELIGE PROTESER

PROTETIK / AFTAGELIG PROTETIK HOS DYGTIG EKSPERT

Aftagelig protetik er forskellige former for proteser, kaldt “gebis” i almindelig tale. De kan være del- eller helproteser. Delproteser kan sidde lidt mere stabilt end helproteser, da de kan fæstnes til de naturlige tænder ved hjælp af bøjler. Helproteser sidder udelukkende ved vacuumeffekt, og sidder som regel dårligt. Undtagelsen er helproteser, som sidder fast med tryklås. Disse kan sidde på naturlige rødder eller implantater.

Her på klinikken har vi dygtige eksperter med stor erfaring og succes med tryklåsproteser. Alle mennesker fortjener at kunne tygge deres mad og have et flot smil. Det kan næppe lade sig gøre med løstsiddende gebis, som er ustabile og kan falde ud, når man tygger. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt altid fastsiddende tænder fremfor aftagelige. Faste tænder er forbundet med bedre funktionalitet og æstetik, og kommer tættest på ens egne tænder, som de engang var.

Vi har en dygtig ekspert og tandtekniker, som kommer på klinikken og hjælper dig med at vælge den rigtige protese og få den til at fungere optimalt.