FORBEDRET BIDFUNKTION

EFFEKTIV BEHANDLING AF SLIDTE TÆNDER OG BIDFUNKTION

BEHANDLING AF SLID OG KÆBELEDSPROBLEMER

Sanadent Tandlægerne arbejder sammen med en af verdens dygtigste tandlæger indenfor bidfunktion, minimal-invasiv rehabilitering, dvs. de lidt mere omfattende behandlinger af. bl.a. slid, problemer med bidfunktion, kæbeledsproblemer mv.

Dr. Ian Buckle er kendt verden over som den inspirerende grundlægger af Dawson Academy i England og som en af verdens dygtigste og mest erfarne tandlæger og pioner inden for avanceret bidfunktion og minimal-invasiv rehabilitering. Ian har valgt at åbne for at modtage patienter i Danmark sideløbende med hans henvisningspraksis i England og hans omfattende kursusvirksomhed.

Ian Buckle har i en periode holdt kurser for tandlæger sammen med tandlæge Leila Bache og har nu valgt at tage imod patienter hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg, hvor danske tandlæger enten kan henvise patienter eller vælge at møde op sammen med deres patient og observere, hvordan en af verdens dygtigste gennemfører undersøgelse, diagnostik, behandlingsplanlægning og behandling under anvendelse af de nyeste digitale metoder indenfor bidfunktion. Hvis du har et problem, som du mener, Ian kan hjælpe dig med, er du også velkommen til at henvende dig direkte til klinikken.

En af verdens dygtigste tandlæger

Dr. Ian Buckle er en af verdens dygtigste tandlæger

Enestående behandlingsmetoder – enestående resultater

Ian Buckle og Sanadent tandlægerne har gennemført utallige behandlingsforløb inden for bidfunktion, hvor patienter er kommet med f.eks.

  • nedslidte tandsæt
  • problemer med at tygge ordentligt sammen
  • kæbeledsproblemer
  • muskelspændinger
  • hovedpine
  • manglende tænder
  • skævt bid
  • og meget andet…

Her er et eksempel på et behandlingsresultat af slidte tænder

Behandling af slidte tænder

Her er et andet eksempel på et behandlingsresultat (hvor der stadig mangler nogle tænder).

Behandling af slidte tænder

© Sanadent TandlægerneBidfunktion