SNORKEBEHANDLING HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

ER DU TRÆT AF SNORKEN I DIT SOVEVÆRELSE?

BEHANDLING

SNORKESKINNE – ER DU TRÆT AF SNORKEN I DIT SOVEVÆRELSE?

Ca. 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder snorker. Man snorker på grund af en afslapning af musklerne i halsen og hos de fleste bliver problemet større med alderen. Hos 30-50 % er problemet større end blot social snorken. Hos denne gruppe er snorken desuden et symptom på søvnapnø, som i de alvorligste tilfælde kan føre til for højt blodtryk og/eller kolesterol og andre sygdomme, der kan lede til diabetes 2 (sukkersyge).

Ved søvnapnø forekommer der afbrydelser i vejrtrækningen under søvnen, som sætter kroppen i en alarmtilstand, hvilket medfører betydelig forringet søvn og resulterer i morgenhovedpine, manglende energi og udtalt træthed. Men heldigvis kan snorken behandles – også uden kirurgisk indgreb eller brug af iltapparat, som ellers i mange år har været gængse metoder. Både snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sove med en snorkeskinne, som du kan få lavet hos din tandlæge.

Vi tager et aftryk af dine tænder, som vi sender til et specielt laboratorium, der har specialiseret sig i at fremstille individuelt tilpassede snorkeskinner. OSS-skinnen er udviklet i samarbejde med Tandlægeskolen og Odense Universitetshospital. OSS-skinnen virker ved at sørge for bedre plads i mund og svælg til vejrtrækning. Når du bruger snorkeskinnen om natten, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, således at der skabes friere passage ned til lungerne.

Denne enkle løsning, der ikke føles ubehagelig, men hurtig bliver til en vane, kan forbedre din (og din partners) søvn dramatisk. Selve behandlingen inkl. den individuelt fremstillede OSS-skinne samt kontroleftersyn har tidligere kostet 4.995 kr., men er blevet væsentligt billigere.

© Sanadent tandlægernesnorkeskinne