ANSVARLIG TANDBEHANDLING HOS SANADENT TANDLÆGERNE

TANDLÆGEN HAR ANSVARET

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS

Sanadent klinikkerne er kendt som et godt sted at komme – både som patient og som ansat. Det skyldes, at vi har tænkt over, hvordan vi arbejder, så vi bedst muligt opfylder dine behov og frigør personalets faglige og menneskelige kompetencer.

Sanadents klinikassistenter er uddannede til at foretage den indledende vurdering af, hvad dit tandlægebesøg kræver. Du bliver derfor som oftest modtaget af en klinikassistent, når du kommer på klinikken. Klinikassistenten vil kigge dig i munden, om nødvendigt tage røntgenbilleder og dække op til den korrekte behandling, før tandlægen kommer ind. Vore klinikassistenter er desuden uddannede til at rense tænder, cementere kroner, tage aftryk og assistere til behandlinger.

Vores tandplejere er uddannede til individuel forebyggende vejledning, instruktioner i mundhygiejne, tandrensninger og parodontosebehandlinger. Tandlægen er uddannet til at lave fyldninger, operationer, rodbehandlinger og implantatbehandlinger. Og så har tandlægen det overordnede ansvar for alle klinikkens behandlinger – uanset hvem du bliver behandlet af.

Ved at fordele opgaverne på denne måde, får du den optimale behandling med kortest mulig ventetid. Vi kan simpelthen nå at hjælpe flere mennesker og får større fleksibilitet til at gennemføre evt. akutte behandlinger, uden at det går ud over de planlagte behandlinger. Samtidig får medarbejderne en spændende og udfordrende dag, hvor deres viden og kompetencer kommer til udtryk. Sanadent tandlægerne går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og ingen opgave bliver overladt til en medarbejder uden grundig forudgående uddannelse og træning og en skriftlig vejledning, som medarbejderen følger.

I Danmark er der en lang række regler, som regulerer uddelegering af arbejde og dokumentation mv. Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk lever op til alle disse krav. Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører løbende tilsyn på landets tandklinikker, og da tandklinikken i Holbæk fik tilsynsbesøg i september 2017, fik vi ros af de kontrollerende myndigheder.