DYGTIGE TANDLÆGER I KØBENHAVN OG HOLBÆK

DU KAN REGNE MED OS

OM OS

DYGTIGE TANDLÆGER I KØBENHAVN OG HOLBÆK

Vore kunder kommer fra nær og fjern for at få hjælp, både hvis de har tandpine og hvis de har brug for en bideskinne, tandregulering eller et implantat. Selvom der er billige tandlæger i Roskilde, Ringsted og Kalundborg, så vælger mange at få hjælp af vore dygtige tandlæger på Frederiksberg eller hos tandlægerne i Holbæk.

Klinikken ligger som en af mange tandlæger på Frederiksberg, tæt ved Østerbro, Nørreport, Vesterbrogade og Amager. Der er også mange, som har valgt at gå til tandlægen hos os fra Hvidovre, Rødovre, Herlev, Ballerup, Valby, Nørrebro og Lyngby. Hvis du ikke er tilfreds med din tandlæge ved Nørreport eller din tandlæge på Frederiksberg eller en tandlæge på Østerbro eller hvis det er svært at finde en god tandlæge på Vesterbro eller blive tilfreds med din tandlæge i København, så er du altid velkommen til at besøge vores smukke tandklinik på Frederiksberg.

Du kan få råd og vejledning fra en af de 6 tandlæger i København eller en af de 5 tandlæger i Holbæk. Det er ikke vores mål at være Københavns billigste tandlæge eller den billigste tandlæge i Holbæk. Målet er, at du skal være tilfreds med din beslutning om at lade os hjælpe dig med dine tænder. Du kan regne med, at vi vil fortælle dig åbent og ærligt, hvad vi kan hjælpe dig med og at du vil få den billigst mulige pris på tandlægeydelser. Og hvis vi har givet dig en pris, så kan du regne med, at den holder.