VIL DU GERNE HA’ ET NYT GODT SMIL?

FÅ DIT DRØMMESMIL HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

BEHANDLING

FÅ SELVTILLID MED ET NYT GODT SMIL

Mange mennesker elsker deres smil og bruger det flittigt. Men alt for mange tager helt automatisk hånden op foran munden, når de smiler eller griner. Det kan der gøres noget ved. Og faktisk kan det være en god idé at få gjort noget ved det, da rigtig meget forskning efterhånden viser en sammenhæng mellem tandretning og selvværd og livskvalitet.

Tandretning øger selvværd og livskvalitet

Et af de mange forskningsprojekter blev offentliggjort i European Journal of Orthodontics i 2015 efter et grundigt og seriøst forskningsprojekt gennemført af et hold forskere på Queen Mary University of London. Konklusionen på forskningsprojektet blev, at deltagerne, som havde gennemført tandretning, gennemsnitligt oplevede en forøgelse af deres livskvalitet på mellem 25 % og 60 %. Nu er der naturligvis mange faktorer, som har indflydelse på ens oplevede livskvalitet, men det har de forsøgt at tage højde for i projektet. Hvis du er typen, som gerne vil sidde og nørde lidt dybere med tallene, så kan du se artiklen fra forskningsprojektet her.

Forskningsprojekt vedr. sammenhæng mellem tandretning og livskvalitet

Det er sundt at smile

Masser af andre studier viser, at det er sundt at smile og grine. Det øger kroppens egen produktion af bl.a. Serotonin og Dopamin, som er hormoner, der er med til at skabe en følelse af lykke. Det mærkelige er, at du ikke engang behøver at være glad. F.eks. viser det sig, at hvis du blot stiller dig foran spejlet og gennemtvinger et smil ved at trække mundvigene opad, så øges kroppens produktion af lykke-skabende hormoner. Du behøver ikke engang at være glad i forvejen. Det virker alligevel. Og det er en selvforstærkende effekt, en positiv spiral, for når du først mærker glæden ved at smile, så får du helt automatisk lyst til at smile endnu mere. Og hvis du gør det løbende igennem dagen, så virker det endnu bedre. Det kan godt være, at det lyder lidt “lalle-glad”, men opfordringen herfra er: Prøv det! Det kan jo ikke skade…

Men det handler jo ikke om, hvad forskellige forskningsprojekter viser, eller hvad andre mennesker har oplevet af forbedring af deres livskvalitet. Det handler om dig! Om DU oplever, at dit smil er en styrke eller en begrænsning. Om DU tager hånden op foran munden for at skjule dine tænder, når du smiler. For så skal du overveje at gøre noget ved det. Enten ændre dit smil eller ændre din holdning til det. Holdningsændringer skal du nok søge hjælp hos andre til, men smilet… DET er vi eksperter i at rette, så du aldrig bliver træt af at smile til verden.

Nye effektive systemer til tandretning

I dag findes der meget diskrete tandretningssystemer, som næsten ikke kan ses. Efter få dage tænker du stort set ikke over, at du har skinner eller brackets i munden, og kan i stedet glæde dig over, at du uge for uge nærmer dig det smil, du drømmer om.

Hvis du er blevet nysgerrig efter, hvordan dit drømmesmil kunne komme til at se ud, så ring og bestil tid til en gratis konsultation hos tandretnings-eksperterne. Så kigger vi sammen på mulighederne, og du kan få mere information om, hvordan du kan få det smil, du fortjener.

Er du bekymret for prisen?

Vi tilbyder finansiering, som passer til dig og din økonomi – læs mere her.

_______________________________________________________

Her kan du se eksempler på folk, som har gennemført tandretning hos os.

Stine har fået rettet sine tænder – og det er hun ret glad for 🙂

© Sanadent TandlægerneNyt godt smil