BEHANDLING AF PARADENTOSE HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

VI ER EKSPERTER I BEHANDLING AF “DE LØSE TÆNDERS SYGDOM”>

BEHANDLING

PARADENTOSE – DE LØSE TÆNDERS SYGDOM

Parodontitis – også kaldet parodontose eller paradentose – er en alvorlig tandkødsbetændelse, og det er en sygdomstilstand, som påvirker flere og flere mennesker. Sygdommen er bl.a. kendetegnet ved fordybede tandkødslommer (mellemrummet mellem tanden og tandkødet) og tendens til blødning fra tandkødet. Ubehandlet paradentose kan føre til, at tænderne bliver mere og mere løse og evt. til sidst falder ud. Man kan have paradentose på 1 eller flere tænder. Sanadent tandlægerne har en række medarbejdere, som er specielt uddannet til at behandle paradentose.

Der er principielt to forskellige behandlingsformer:
1. Målrettet rensning af tandkødslommerne
2. Parodontalkirurgi

Hvis du får konstateret, at du har paradentose, starter behandlingsforløbet med en målrettet undersøgelse, hvor vi bl.a. måler dybden af tandkødslommerne for at målrette den efterfølgende behandling. Efterfølgende får du renset tandkødslommerne med jævne mellemrum (typisk hver 3.-4. måned) for at sikre, at infektionen ikke udvikler sig. Tandrodsrens holder sygdommen i ave og har til formål, at den ikke skal udvikle sig. Du kan også opleve en forbedring i din tilstand.

Hvis tandrodsrens ikke er tilstrækkeligt, er det muligt at fjerne betændelsen kirurgisk. Det er en operation, som vi er specielt uddannet til at foretage hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk.

© Sanadent tandlægerneparadentose