TANDREGULERING MED INVISALIGN PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

EFFEKTIV TANDREGULERING MED MARKEDETS BEDSTE SYSTEMER

BEHANDLING

TANDREGULERING HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

Sanadent Tandlægerne arbejder med flere forskellige tandreguleringssystemer, og vi vælger det system, som passer bedst til dine behov og din økonomi. Invisalign, Clearsmile og Inman Aligner er blandt de systemer, vi har bedst erfaring med. Alle systemer fungerer med stort set usynlige skinner frem for de traditionelle “togskinner”. Ofte går Inman Aligner lidt hurtigere, men omvendt kan Invisalign og ClearSmile rette en række skævheder, som Inman Aligner ikke er designet til.

Invisalign – tandregulering med “usynlige” skinner

  • Du vil opleve en række fordele ved at benytte Invisalign-systemet:
  • Systemet har været benyttet i mange, mange år med millioner af gode resultater.
  • Skinnerne er stort set usynlige og du lærer hurtigt at benytte dem i hverdagen, så ingen lægger mærke til det.
  • 3D animation giver dig en god fornemmelse af det sandsynlige resultat allerede inden behandlingen.

Se en video om tandretning med Invisalign

Sådan får du rettet tænderne

Først kommer du til en gratis, orienterende konsultation, hvor vi taler om dine ønsker og vurderer, om dine tænder egner til den ene eller den anden form form for tandregulering. Hvis vi er enige om målet, scanner vi dine tænder digitalt med vores 3D-scanner og systemer danner en animeret 3D-film af, hvordan forløbet forventes at være. Herefter sender vi det digitale scan til laboratoriet i USA, som fremstiller en serie af gennemsigtige skinner, som du skal benytte til gradvist at få rettet tænderne på plads.

Det tager typisk 6-12 måneder – lidt hurtigere for nemme reguleringer og lidt længere, hvis skævhederne er omfattende.

Gratis konsultation

Vi tilbyder dig en gratis konsultation. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en email (frederiksberg@sanadent.dk) med emnet “Tandregulering” og to fotos af dine tænder (1 forfra og 1 fra neden) samt dit telefonnummer. Så vil vore certificerede tandlæger kigge på dem og vende tilbage til dig og tilbyde dig en gratis konsultation.

Pris og finansiering

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt og vi har derfor lagt priserne lavt. Prisen på Invisalign ligger fra ca. 12.000 – 39.000 kr. (vi kan tilbyde nogle af de laveste priser i København, fordi vi har oparbejdet en høj rabat hos leverandøren). Sygeforsikringen danmark yder endvidere gode tilskud, som vi hjælper dig med at få.

Med udgangspunkt i dine tænder får du naturligvis et helt præcist tilbud, som du kan tage stilling til, inden vi går i gang.

Sanadent tandlægerne har gode samarbejdsaftaler, som giver dig mulighed for at afdrage behandlingen fleksibelt over f.eks. 10-48 måneder enten med lave eller slet ingen renter og gebyrer. Læs mere her.