AFDRAG DIN TANDBEHANDLING HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

FINANSIERING GENNEM PROFESSIONELLE PARTNERE

PENGE

GENNEMSKUELIG FINANSIERING

Eksklusive aftaler

Hvis du ikke selv kan finansiere din planlagte tandbehandling hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk, kan du vælge at låne pengene hos en af vore finansierings-partnere. SPARXPRES – en del af SparNord-banken, Kronekonto.dk eller denti.dk. Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk har indgået et samarbejde med disse 3 partnere, baseret på en eksklusiv aftale, som betyder, at vore kunder og patienter får bedre vilkår end normalt.

Naturligvis vil det altid være bedst, hvis du kan betale uden at låne penge. Det koster noget at låne penge, særligt ved beløb under 10.000 kr., som giver en relativt høj ÅOP (årlige omkostninger). Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk har alligevel valgt at stille denne mulighed til rådighed, så du selv kan prioritere, hvordan du finansierer en behandling, frem for f.eks. at være tvunget til at vente, indtil dine tænder evt. har fået det endnu værre. Du kan vælge partner og løbetid mv. herunder:

SÅDAN FOREGÅR DET AT LÅNE GENNEM KRONEKONTO

SÅDAN FOREGÅR DET AT LÅNE HOS DENTI.DK

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter

SÅDAN FOREGÅR DET AT LÅNE HOS SPARXPRES

Ansøgningen om at låne penge til tandbehandling hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk foregår i 3 enkle trin:

  1. Udfyld og send ansøgningen (via link nederst på siden) – enten hjemme i ro og mag eller på klinikken. Vælg den ønskede klinik under “Forhandler”.
  2. SPARXPRES behandler din ansøgning og svarer i en e-mail, hvorefter du underskriver med NemID.
  3. Lånet udbetales til Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk, og du kan komme i gang med din behandling.