AFDRAG DIN TANDBEHANDLING HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK?

FINANSIERING GENNEM PROFESSIONELLE PARTNERE

PENGE

GENNEMSKUELIG FINANSIERING

Eksklusiv aftale

Hvis du ikke selv kan finansiere din planlagte tandbehandling hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk, kan du vælge at låne pengene hos SPARXPRES – en del af SparNord-banken. Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk har indgået et samarbejde med SPARXPRES, baseret på en eksklusiv aftale, som betyder, at vore kunder og patienter får bedre vilkår end normalt.

Naturligvis vil det altid være bedst, hvis du kan betale uden at låne penge. Det koster noget at låne penge, særligt ved beløb under 10.000 kr., som giver en relativt høj ÅOP (årlige omkostninger). Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk har alligevel valgt at stille denne mulighed til rådighed, så du selv kan prioritere, hvordan du finansierer en behandling, frem for evt. at være tvunget til at vente indtil dine tænder evt. har fået det endnu værre. Du kan enten vælge at ansøge om et VIP XpresLån med en lav månedlig betaling i op til 6 år eller et rentefrit lån over 1 år.

SÅDAN FOREGÅR DET

Ansøgningen om at låne penge til tandbehandling hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk foregår i 3 enkle trin:

  1. Udfyld og send ansøgningen (via links nederst på siden) – enten hjemme i ro og mag eller på klinikken. Vælg den ønskede klinik under “Forhandler”.
  2. SPARXPRES behandler din ansøgning og svarer i en e-mail, hvorefter du underskriver med NemID.
  3. Lånet udbetales til Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk, og du kan komme i gang med din behandling.

Du kan beregne, præcist hvad du skal betale ved at klikke HER (Prisinformation for 1 års rentefrit) eller HER (Prisinformation for Xpres VIP lån).

1 ÅRS RENTEFRIT LÅN

XPRES VIP LÅN – OP TIL 6 ÅR