Lider du af hovedpine?

Det kan skyldes tænderne!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Vi har hjulpet mange mennesker af med deres hovedpine, og behandlingen er ofte ret enkel og ganske smertefri. Du kan læse mere her, men pas på! Du kan risikere, at din hovedpine forsvinder, og at den ikke kommer igen… :-)

  Få en gratis konsultation hos Sanadent Tandlægerne.

  Kontakt os på 33229000, så finder vi et tidspunkt, der passer dig at komme til en gratis konsultation, hvor en af vores eksperter kan vurdere, om dine tænder kan være en medvirkende årsag til at give dig hovedpine.

  Du er også velkommen til at skrive til os på hovedpine@sanadent.dk eller skrive til os her.

  Dine tænder kan være skyld i din hovedpine!

  Hvis dit sammenbid ikke fungerer optimalt, kan du få spændinger i dine ansigtsmuskler, musklerne i nakke og hals samt i dit kæbeled. Det kan forårsage hovedpine og evt. også migræne.

  Vi har hjulpet mange af med deres hovedpine ved at justere deres tandstilling, så biddet fungerer optimalt. Nogle gange er en bidskinne til at sove med om natten tilstrækkeligt til at afhjælpe problemet, andre gange er vi nødt til at korrigere tandstillingen og evt. bygge tænderne op med kroner eller plast.

  Det afhænger helt af din situation, hvilken løsning der vil fungere for dig. Læs mere her.

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Dit telefonnummer (skal udfyldes)

   46-årig læge fra Hillerød slap af med sin hovedpine

   En 46-årig kvindelig læge fra Hillerød opsøgte os og fortalte, at hun havde lidt af hovedpine i over 20 år. Ind imellem så voldsomt, at hun havde svært ved at passe sit arbejde. Vi undersøgte hendes bidfunktion og kunne konstatere, at hun ikke havde et optimalt sammenbid, så hun kompenserede ved at tygge skævt sammen og derved fik hun konstante muskelspændinger i ansigts- og hals/nakke-musklerne, som hun slet ikke selv var opmærksom på. Vi fremstillede en bidskinne til hende og efter få dage kunne hun mærke en klar forbedring. Efter 2 uger var hovedpinerne fuldstændig forsvundet og de er ikke kommet igen.
   46-årig læge fra Hillerød slap for sin hovedpine, Sanadent tandlægerne

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer (skal udfyldes)