TANDBLEGNING HOS SANADENT TANDLÆGERNE PÅ FREDERIKSBERG OG I HOLBÆK

DRØMMER DU OM ET FLOT SMIL?

BEHANDLING

Kosmetisk tandblegning – drømmer du om et lysere smil?

Blegning af tænder bliver mere og mere populært – både blandt yngre og ældre mennesker, som synes, at deres tænder er blevet for mørke eller gullige. Det er en effektiv måde at få et flot smil på igen. Ufarligt og enkelt, når foreskrifterne følges. Resultatet er ikke helt forudsigeligt, men der vil altid være en positiv effekt. Sanadent tilbyder behandlingen som hjemmeblegning, da det er vores erfaring, at denne metode giver de bedste resultater.

Hjemmeblegning er enkelt og ukompliceret. Efter en grundig tandbørstning påfører du blegegel på blegeskinnerne og anbringer dem over tænderne. Vi anbefaler, at du lader den sidde i to timer. Herefter børster du tænderne rene for rester af blegemidlet, skyller skinnen grundigt og dagens behandling er slut. Skinnen opbevares i en æske til næste dags behandling. Gelens effekt aftager efter 2-3 timer, og det forbedrer derfor ikke resultatet at lade skinnen sidde længere tid. Behandlingen gentages dagligt op til en uge, hvorefter du kommer til kontrol på klinikken, hvor vi sammen vurderer, om den optimale lysning/blegning af tænderne er opnået, eller om der skal iværksættes yderligere behandling. Undgå at tale, spise eller drikke under behandlingen.

Behandlingen iværksættes først efter en tandlægefaglig vurdering af specielt fortænderne. For at få et skøn over resultatet efter endt blegning vurderes antallet af fyldninger i fortænderne samt emaljens kvalitet og tykkelse. Vi tager desuden stilling til antal, placering og størrelsen af eventuelt blottede tandhalse, da disse ikke bleges. Det er kun tandens emalje, der bliver bleget.