FOKUS PÅ FRUGTBART SAMARBEJDE

KOLLEGAMØDE DEN 4. OKTOBER 2018

FOR TANDLÆGER

KOLLEGAMØDE OM IMPLANTOLOGI I PRAKSIS

Vi holder jævnligt nogle hyggelige og fagligt inspirerende kollega-møder vedr. behandling med implantater og håndtering af implantatrelaterede sygdomme som f.eks. periimplantitis.

Vi har allesammen patienter, der enten allerede har implantater eller har behov for det. Hvad skal vi som generelt praktiserende tandlæger være opmærksomme på hos de patienter, som allerede har implantater? Hvordan håndterer vi sygdomme omkring eksisterende implantater? Er det på tide at begynde at tilbyde implantatbehandlinger selv? Hvad kan vi selv klare og hvad kan vi få hjælp til? Hvor skal vi starte og hvordan imødegår vi de udfordringer, som vi oplever på vejen?

Torsdag den 4. oktober kl. 17.00

inviterer vi igen tandlæger til gratis kollegamøde

med efterfølgende lækker middag på restaurant Sans Souci.

Mødet arrangeres i samarbejde med Straumann.


På mødet gennemgår vi forskellige behandlingsmuligheder med implantater og vedligeholdelse af disse, herunder periimplantitis mv. Vi får lejlighed til at se nogle interessante patientcases. Se tidsplanen for mødet her.
Tilmelding (evt. flere tandlæger fra samme klinik) til frederiksberg@sanadent.dk efter først-til-mølle-princippet og senest den 20. september 2018.
Arrangementet er gratis, dog naturligvis med et udeblivelsesgebyr på 263 kr. 🙂

Kollega-mødet foregår hos Sanadent Tandlægerne på Frederiksberg og har til formål at dele viden om de aktuelle behandlingsmuligheder med implantater og at indbyde deltagerne til et frugtbart samarbejde, hvor vi hjælpes ad med at behandle mennesker, der kunne have glæde af implantater.

PROGRAM

17.00     Mødes vi til et glas bobler og lidt snacks

17.15      Rundvisning på klinikken

17.30     Implantologi i praksis, seneste nyt, patientcases

18.30     Sådan kan vi samarbejde

18.55     Afgang til Restaurant San Souci

19.00     Middag og kollegialt samvær/netværk

TILMELDING

Du kan tilmelde en eller flere tandlæger fra jeres klinik ved at sende en email til frederiksberg@sanadent.dk. Tilmeldingen er gyldig, når den er blevet bekræftet.