RING OG BOOK TID HOS DIN TANDLÆGE PÅ FREDERIKSBERG ELLER I HOLBÆK

ELLER LÆG EN BESKED DØGNET RUNDT

TIDSBESTILLING

Du kan ringe til os døgnet rundt og lægge en besked. Hvis du har smerter, bør du dels skrive en besked eller email og dels ringe til os, så snart klinikken åbner om morgenen. Hvis din henvendelse ikke er akut, har vi normalt bedst tid til at betjene dig mellem kl. 10 og 15. Du kan ringe til os på 33229000 (tandlægen på Frederiksberg) eller 59442811 (tandlægen i Holbæk) eller skrive til os på tandpine@sanadent.dk

Har du et akut problem, bedes du venligst kontakte os så tidligt på dagen som muligt. Det er vores målsætning altid at hjælpe tandpinepatienter samme dag. Det kræver dog, at vi hører fra dig så tidligt, at vi kan få planlagt dagen bedst muligt. Du må i den forbindelse være forberedt på, at du kan komme ud for større ventetider end normalt.

Hvis du gerne vil flytte eller melde afbud til din aftale, er det bedst at ringe så snart du ved det, og gerne senest dagen før inden kl. 12. Ved at efterleve dette, hjælper du os med at hjælpe de patienter, der har akutte problemer eller de, som står på venteliste. Du kan også selv flytte din tid på nettet ved at trykke på knappen nedenfor.

En aftale er en aftale og udeblivelser er rigtig ærgerlige! Alle kan glemme, eller der kan ske misforståelser, men i en travl tandklinik som vores er det meget lidt sjovt at stå med en tom stol og vente på en patient – ikke mindst når vi altid har patienter på venteliste. Ved udeblivelse fra en aftalt tid eller for sent afbud vil du blive opkrævet et udeblivelsesgebyr, som med jævne mellemrum fastlægges i henhold til gældende lovgivning (du kan se den aktuelle sats her):

Særlov 558 (Sundhedsloven) § 64b

Gebyr, udeblivelse fra behandling, pr. udeblivelse

  • Såfremt en sikret er udeblevet fra behandling hos tandlægen uden senest to timer før gensidig accepteret aftalt tid at have meddelt dette til tandlægens klinik, er patienten pligtig at godtgøre tandlægen 263 kr. (grundhonorar pr. 1. juni 2018) pr. udeblivelse.

Såfremt påbegyndte behandlinger på grund af patientens afbrydelse ikke kan afsluttes, påhviler det patienten at erlægge det i overenskomsten fastsatte honorar uden tilskud fra regionen.

Godtgørelse, behandlingslængde over 30 min, pr. 15. minutter

  • Hvis der er aftalt en behandlingslængde på mere end 30 minutter, er patienten pligtig til at godtgøre tandlægen 248 kr. (grundhonorar pr. 1. juni 2018) pr. 15. minutter ud over ovenstående takst for gebyr ved udeblivelse. Det er en forudsætning, at patienten har fået dette meddelt skriftligt i et behandlingsoverslag/tilbud, og at patienten ikke er undskyldt af ekstraordinære omstændigheder. Tillægsbeløbet kan dog maksimalt udgøre 496 kr. (grundhonorar pr. 1. juni 2018).