Har du ondt i tænderne?

Få en akut tid på Tandklinikken Sanadent på Frederiksberg og i Holbæk

BEHANDLING

Ring og bestil en akut tid – også i weekenden

Har du ondt i tænderne, vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os på 33229000 eller 59442811 og så vil vi forsøge at hjælpe dig af med dine tandsmerter. Jo tidligere på dagen, du kontakter os, jo større er sandsynligheden for, at vi kan hjælpe dig af med dine tandsmerter. Du kan kontakte os døgnet rundt og lægge besked, og så tager vi fat i dig hurtigst muligt. Målet er at få dig i stolen, finde årsagen til dine smerter og afhjælpe dem.

Du kan også skrive en besked til os. Vi arbejder også i weekenden, så skriv til tandpine@sanadent.dk og vi vil forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

BESTIL AKUT TID HOS TANDLÆGEN PÅ FREDERIKSBERG ELLER I HOLBÆK

RING ELLER SKRIV HVIS DET HASTER

Prøv først at ringe til tandlægen på Frederiksberg på 33 22 90 00 eller tandlægen i Holbæk på 59 44 28 11. Vi vil altid forsøge at finde tid til at løse dit problem, så du ikke skal gå med smerter. Ofte er vi dog nødt til at klemme dig ind i en fuld aftalebog, så du kan risikere at skulle vente lidt og vi kan ikke love at der er tid til at behandle dig færdig med det samme. Ring så tidligt som muligt på dagen – så har vi bedst mulighed for at hjælpe dig.

FIND DIN AKUTTANDLÆGE

Hvis du ikke kan komme til hos os, kan du kontakte tandpinevagten i enten Slagelse, Hillerød eller København. I Slagelse er der kun åbent i weekend og på helligdage, samt i dagene mellem jul og nytår, dagene op til påske og fredag efter Kr. Himmelfartsdag. De øvrige akut-tandlæger er åbne alle ugens dage.

Telefon: 29 60 01 11
Kun telefonisk henvendelse kl. 10.00 – 12.00 (telefonerne åbnes kl. 09.30)